EVENIMENTE – MAI 2012

31 mai, 5 iunie: concerte de sfârșit de an al programului Leonardo. A fost deosebit să vedem și să auzim rezultatele muncii de un an a copiilor care au cântat la diferite instrumente – pian, vioară, chitară, flaut drept, voce – individual sau în mici ansambluri instrumentale. Mulțumiri profesorilor, și să ne revedem în toamnă, la începutul noului an Leonardo!Mai multe poze găsiți aici.

26 mai: excursie comună a colectivului instituției – copii, dascăli, părinți – la Stana, cu trenul. Din cauza vremii nefavorabile mulți au lipsit, dar cei care nu s-au speriat de ploaie au avut parte de o zi deosebită.


Mai multe poze găsiți aici.

19-20 mai: clasa a V-a R a participat la București la Olimpiada Greacă a școlilor Waldorf din România, organizată în acest an de Liceul Waldorf din București. Costumați în haine antice, elevii de la clasele a V-a s-au întrecut în diferite probe: sprint, săritura în lungime, săritura în înălțime, aruncarea suliței etc. Anul viitor această competiție deosebită se va desfășura la Cluj-Napoca, în organizarea școlii noastre.

12 mai: o echipă mică, comparativ cu anii precedenți, dar la fel de harnică de părinți, dascăli și copii au participat la acțiunea Lets Do It, Romania! din acest an, curățind o zonă verde din extravilanul Clujului, lângă strada Lombului.11 mai: Ziua Poeziei, organizat de clasele I-IV, secția maghiară.

8 mai: Mai multe poze găsiți aici.

7 mai: Winspiration Day. Prima ediție a evenimentului (www.winspirationday.org) organizată și la Cluj-Napoca a fost găzduită de instituția noastră.

5 mai: ârg de vechituri și picnic în curte. Și cei mici, și cei mari s-au simțit minutat. Vă așteptăm la ediția din 2013!


Mai multe poze de la eveniment găsiți aici.