EVENIMENTE – IULIE 2011


27 iunie-2 iulie: Instituția noastră a găzduit Simpozionul național al cadrelor didactice Waldorf la care au participat peste 80 de dascăli din toată țara și din Republica Moldova.

Poze de la eveniment găsiți aici.


4-8 iulie: Tabăra de artă pentru copii, ediția a II-a. Tabăra s-a organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Peste 90 de copii din oraș – precum și un grup de elevi de la Liceul Waldorf din Iași – au participat la atelierele de muzică, dans modern-aerobic, lucru de mână și pictură, ansablu de chitară, pâslărit, creație artistică, confecționare de instrumente muzicale, teatru, confecționare de hârtie și tipărire manuală, lucru în lemn sau desen. Sfârșitul taberei a fost marcat printr-un concert și expoziție. Vă așteptăm și la ediția din 2012!

Poze de la tabără găsiți aici.

6-7 iulie: Rezultate foarte bune la Bac la cele 3 licee Waldorf din țară cu clase terminale: București 75 %, Iași 83,33%, Timișoara 94,44 %. Aceste rezultate au fost remarcate și de mass-media, mai ales în oglinda rezultatelor catastrofale la nivel național:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/educatie/secretele-succesului-la-bac-al-elevilor-waldorf-230357.html

16 iulie: Am participat și în acest an la Swimathon, acțiune de strângere de fonduri organizată de Fundația Comunitară Cluj. Echipa noastră, formată din 3 elevi și o mămică, au reușit să înoate 51 de bazine în cele 60 de minute regulamentare. Scopul pentru care a înotat echipa a fost strângerea de fonduri pentru finisarea de noi săli pentru anul școlar următor. Felicitări, și mulțumiri tuturor celor care ne-au sprijinit la acest eveniment!