EVENIMENTE – APRILIE 2010

19 aprilie: Masă rotundă în cadrul Campaniei “Piccolingo”, o campanie a Uniunii Europene pentru învățarea precoce a limbilor străine, susținută de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Au participat cadre didactice și părinți interesați din clasele primare și grupele de grădiniță ale liceului nostru. Din partea Primăriei au fost prezenți dl. viceprimar László Attila și organizatorul campaniei, dna Laura Moldovan. Ca invitat special al activității, dl. prof. univ. dr. Oltean Ștefan de la Facultatea de Litere, membru în Board-ul Consiliului European al Limbilor, a făcut o prezentare asupra fenomenului lingvistic și a multilingvismului la vârste precoce.

20 aprilie: întâlnirea Comisiei Metodice de Matematică pe oraș, găzduit de Liceul Waldorf. Profesorii Titus Grigorovici și Adela Sâmbotin au prezentat tema Pedagogia predării ecuației de gradul II în sistemul educațional Waldorf.

22 aprilie, Ziua Pământului: la înițiativa dlui Filep-Rudamas László (părinte în clasa II M) și cu sprijinul Direcției Silvice Cluj și a Gărzii de Mediu clasele I M, II M și V R, însoțiți de părinți și dascăli au plantat copaci în pădurea de la Uzina, lângă Gilău.

24 aprilie: Părinți și copii la joacă, organizat de către Centrul de Jocuri Mirakolix. Evenimentele de acest fel vor continua și în lunile următoare. Poze de la eveniment găsiți aici.

Vizite: ne-a vizitat școala un grup de elevi și dascăli de la Școala cu clasele I-VIII Câmpeni (jud. Alba), un grup de copii și educatoarele lor de la Grădinița “Scufița Roșie”, precum și copii și educatoarele lor de la Grădinița Dumbrăvioara – structura Waldorf.

Excursii: clasele I și II M au participat la mai multe excursii comune (Șuncuiuș, Beliș, Cheile Tureni etc.). Poze de la aceste excursii găsiți aici.