EVENIMENTE – IUNIE 2011

8 iunie: filmarea și postarea pe YouTube a înregistrării video de prezentare a formației de muzică Iris Musicae, formată din elevi din clasa a III-a și condusă de prof. Mária Szabó. înregistrarea poate fi vizionată aici.

11 iunie: rămas bun comun, realizarea pozelor de sfârșit de an.

13-18 iunie: tabere de vară la Plopi și Beliș.

9, 10, 15,16, 20: serbările de sfârșit de an în cadrul grupelor de grădiniță și claselor.

21 iunie: finalizarea și inaugurare festivă, de către clasele a III-a R și M, a căsuței de lemn din curtea școlii, realizate în cadrul epocii “Construcția casei”. Copiii celor două clase, ajutați de învățătoare și părinți, au proiectat și construit de la zero o căsuță de lemn de 2 m x 2,5 m: au pregătit fundația, au turnat colțari de beton, au măsurat după plan și au tăiat grinzile și scândurile, au placat pereții și acoperișul pe structura de lemn.


Mai multe poze de la acest proiect deosebit găsiți aici.

28 iunie: Patru liceeni din școala noastră, alături de coordonatoarea lor, prof. Maria Szabo, au reprezentat România la Amsterdam, în proiectul european “Picture it: A Multicultural Experience”, al cărui scop principal a fost utilizarea artei fotografice în exprimarea propriei culturi. Proiectul, desfășurat în intervalul martie – iunie 2011, la inițiativa organizației Code-X International din Amsterdam, a reunit participanți din Olanda, Marea Britanie, Italia, Cehia, Cipru, Lituania, Bulgaria, Turcia și România.

Articole despre acest eveniment:
http://www.ziarulfaclia.ro/Liceul-Waldorf-a-reprezentat-România-într-un-proiect-de-artă-fotografică-la-Amsterdam+55528
http://www.adevarul.ro/locale/cluj napoca/Elevii_de_la_Waldorf_Cluj_au_reprezentat_Romania_la_UE_0_506949662.html